TOClean

homepage

 

* Is een veilige werkomgeving voor uw werknemers belangrijk?

* Zijn veilige reiningingsmiddelen belangrijk?

* Kunt u besparen op het gebruik van reiningingsmiddelen?

* Kunt u besparen op de kosten?

 

Intresse? Op onze website vind u informatie over onze dynamische onderneming en de succesvolle innovatieve producten die wij in alle geledingen van de industrie mogen leveren.

TOClean bewijst dat ze in de wereld van de reiningingsmiddelen veilige vervangers kan leveren in plaats van de ouderwetse middelen die vaak een te grote belasting vormen voor mens, machine en leefomgeving. Wij willen een belangrijke rol spelen door constant bezig te zijn met het zoeken naar en ontwikkelen van producten, afgestemd op de behoeften van onze afnemers. Echter, altijd met het oog op de veiligheid voor mens en millieu. Onze producten hebben een zo krachtige werking dat we onze afnemers ook helpen te besparen op het gebruik van reiningingsmiddelen. We kunnen een bestelling in korte tijd uitleveren, hetgeen zich bij onze afnemers vertaald in een kleine opslagruimte en een grotere efficientie.

Voor de fabricage van onze reinigingsmiddelen maken wij zoveel mogelijk gebruik van plantaardige herwinbare grondstoffen die gemakkelijk afbreken in het milieu. We werken met het produceren al heel milieu bewust. Dat betekent: produceren zonder dat de natuur wordt uitgeput. De reinigingsmiddelen die niet op plantaardige basis worden geproduceerd zijn zo vrij gemaakt van schadelijke stoffen dat ze zeer veilig zijn in het gebruik. Alle producten hebben een vlampunt van 50 graden of hoger, of zijn onbrandbaar. Hiermee voldoen wij aan de hoogste eisen die er worden gesteld aan moderne reininginsmiddelen.

De voordelen van TOClean op een rij:

* Een veilig alternatief voor ouderwetse reinigingsmiddelen zoals mek, trichloor, thinner, spiritus, wasbenzine, petroleum, aceton, chloor, ammoniak etc.

* Een deel van de producten wordt geproduceerd op plantaardige basis en is daardoor herwinbaar, biologisch afbreekbaar en zo min mogelijk milieu belastend.

* Doorlopend verbeteren is onze doelstelling. Wij beschikken bij onze fabrikanten over eigen laboratorium faciliteiten en spelen in op specifieke wensen van onze afnemers.

* Onze producten hebben een zeer krachtige werking. Wij helpen onze afnemers het gebruik te reduceren en dus ook de kosten aanzienlijk te drukken.

* Wij leveren in alle geledigen van de industrie. Door korte levertijden hebben de afnemers minder opslagruimte nodig en werken economischer.

Onze reinigingsmiddelen die vaak multifunctioneel inzetbaar zijn, kunnen we verdelen in een aantal hoofdgroepen. Wij leveren producten voor: ontvetting, verwijdering van lijmen en andere kleefstoffen, belettering, alg, urine en kalk verwijdering, inkten, kleurstoffen, koelsmering, overige vloeistoffen, accessoires

 

Voor meer informatie over het bedrijf en de producten kunt u ons telefonisch en via de e-mail bereiken. 

Telefoon : 0294-416659

E-mail : info@toclean.nl

 

 

 

 Innovative cleaning liquids !